Navneutvikling og etikettdesign

Skudenes Bryggeri

Se mer

Om prosjektene

Sterkølserie For Skudenes Bryggeris nye sterkølserie sto vi for design og tekstarbeid. Målet var å bevare bryggeriets maritime profil samtidig som vi introduserte noe nytt og spennende med flaskedesignene. Vi utviklet unike maritime navn for de fire øltypene og skapte en grafisk tekstur som koblet til hvert navn. Hver øltype fikk sin egen fargepalett, basert på ølets type og fylde.

Surølserie For Skudenes Bryggeris surølserie designet vi etiketter hvor en sirene pryder flaskene. Sirenene, kjent fra gresk mytologi, lokket sjøfolk til å begå skipsbrudd. Farger og elementer på etiketten ble justert ut fra ingrediensene i ølen, noe som skapte et dynamisk og iøynefallende design.

Thruster Vi utviklet etikettdesign og navn til Skudenes Bryggeris nye øl “Thruster”, en Mango Milkshake IPA. Designet inkluderte hovedfargene oransje (mango) og hvit (melk) for å reflektere ingrediensene. Navnet "Thruster", som refererer til en sidepropell på båter og mindre skip, understreker bryggeriets maritime tema.

Produkter

  • Utvikling av navn til produktene
  • Etikettdesign

Prosjektet for sterkølserien ble vinner av Gullsild for Beste Tekst, med juryens begrunnelse:"Juryen er enstemmig. Jobben oppleves som smart, relevant og nydelig utført. Full pott."

Kunde: Skudenes bryggeri
Tjenester: Navneutvikling produkt, embalasje design

Involverti prosjektet


Stian Ferkingstad

Daglig leder

Håkon K. Bjelland

Mediegrafiker