Konkurranse


Det ansettes flere nye folk i Paxon for tiden, og med så mange ansikter å huske, kan det fort gå litt i surr.
Da er det greit med litt trening i ansiktsgjenkjennelse. Kan du hjelpe oss å identifisere de skjulte ansiktene i dette nye paxon teamet? Her har AI kombinert to ansikter og skapt nye mennesker. Det kan være noen du kjenner, eller kjendiser. Klarer du å se hvem det er?

Det ansettes flere nye folk i Paxon for tiden, og med så mange ansikter å huske, kan det fort gå litt i surr. Da er det greit med litt trening i ansiktsgjenkjennelse. Kan du hjelpe oss å identifisere de skjulte ansiktene i dette nye paxon teamet? Her har AI kombinert to ansikter og skapt nye mennesker. Det kan være noen du kjenner, eller kjendiser. Klarer du å se hvem det er?

Ansatt 1.

Ansatt en bor i Kopervik og har en brennende lidenskap for motorsykler. Hen elsker å tilbringe fritiden med å cruise langs landeveiene med country musikk i ørene. I helgene er det ofte avslappende båtferier på sjøen mens en følger ivrig med på hva Yummy mummy på Instagram finner på. Kan du gjette hvem dette er?

Ansatt 2.

Ansatt to kommer fra Stavanger og har til og med fått ansiktet sitt på et frimerke. Med sin distinkte sangstemme som passer alle mods og sin sylskarpe humor kan han både smelte hjerter og få enhver til å le. Han elsker å ta en sigarett og pleier å si. «gi ungdommen en flaske brennevin før idretten tar dem». Denne ansatte har ikke rukket å bli fotografert for nettsiden, men har sendt oss et gammelt profilbilde fra Facebook. Ser du hvem det er?

Ansatt 3.

Denne ansatte reiser gjerne til julestjernen i ferien. Hen har vokst opp og tilbrakt deler av barndommen i Oslo og i Haugesund, men er nå tilbake for å la det swinge på arbeidsplassen. Hen mener taktikk er oppskrytt og at folk som ikke er enig må ha drukket maling eller spist spinat. Ser du hvem det er?

Ansatt 4.

Ansatt fire en skikkelig hardhaus som har blant annet vært i Telemark Bataljon, men for tiden er det mest action hjemme med to små barn. Han er opprinnelig fra Bergen, er utadvendt og veldig interessert i fotball. Han har fortid som stikningsingeniør og fotballtrener for SK Djerv smågutter. Favorittlaget er selvfølgelig Liverpool! Ser du hvem dette er?

  Hvilke 2 er det som har blitt blandet sammen til å bli nyansatt nr. 1?

  Hvilke 2 er det som har blitt blandet sammen til å bli nyansatt nr. 2?

  Hvilke 2 er det som har blitt blandet sammen til å bli nyansatt nr. 3?

  Hvilke 2 er det som har blitt blandet sammen til å bli nyansatt nr. 4?

  Ditt navn

  MOBILVERSJON